Slide 1

Bruker du actions i Photoshop?

Da kan du kanskje lære noen triks her!
Slide 1

Jeg er ingenting.

Denne gangen har jeg portrettert Lena. Hennes historie er sterk og personlig.
Slide 1
"Det bildet her gleder jeg meg så sjukt til! For det er helt rått!"

Halvor Bakke - Eventyrlig oppussing TV3

Slide 1

Premiert portrett

Portrettet "Impermanence" vant FIAP Gullmedalje i konkurransen Photo Club Kula med jury fra Luxenburg, Serbia og Montenegro. Tidligere i år ble det belønnet med en bronsemedalje i Nordisk Fotomesterskap 2021 og sikret samtidig herderstegnet Nordisk Stormester NSMiF/b delt ut av Nordisk Forbund For Fotografi - NFFF.

Slide 1

Fotografering i naturlig lys!

Det å bruke naturlig lys er utfordrende, men kan gi noen fantastiske resultater.
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Shadow

Fotograf Tvedestrand

Med utgangspunkt i Tvedestrand er det kort vei til nydelig skjærgård, skog og fjell. Bilder fra Lyngør og Tromøy er populært for hytteturistene som besøker landsdelen om sommeren.

Webshop med bilder og programvare!

Egen webshop er nå publisert der jeg i første omgang har tilrettelagt for salg av ferdig innrammede bilder i størrelsene 30x40cm og 40x50cm. I tillegg har jeg lagt ut noen Actions for bruk i Adobe Photoshop.

Jeg leverer bilder til Veggbilder.no!

Det er høst og Eventyrlig oppussing på TV3 starter opp igjen, selvfølgelig med store bilder levert av Veggbilder.no!

Hederstegn mottatt i 2021

Hederstegnet "Nordisk Stormester - Bronse" (NSMiF/b) ble oppnådd etter gode resultater i Nordisk Mesterskap 2021. Tidligere i år fikk jeg utdelt det internasjonele hederstegnet AFIAP (Artist FIAP) utdelt av Fédération Internationale de l’Art Photographique (FIAP).

Bestselgere

Bestselger - fotokunst i stort format!

Dette bildet er nå utsolgt! .
Vi har heldigvis mange andre motiver som du kan se ved å trykke på knappen nedenfor:

Dette bildet er nå utsolgt!
Det trykkes kun 100 Veggbilder av hvert motiv, og her var du for sent ute.
Vi har heldigvis mange andre motiver som du kan se ved å trykke på knappen nedenfor:

Halvor Bakke valgte mitt bilde Tiur i skogen som veggdekor i serien Eventyrlig Oppussing på TV3.
Dette bildet er nå utsolgt!
Det trykkes kun 100 Veggbilder av hvert motiv, og her var du for sent ute.
Vi har heldigvis mange andre motiver som du kan se ved å trykke på knappen nedenfor:

Nyeste artikler

Fotografering har i dag blitt tilgjengelig for alle. Det er mye takket være den revolusjonerende utvikling av mobiltelefonen, men også ved at mer avanserte digitalkamera har blitt tilgjengelig for folk flest. Moderne digitale kamera, enten det er mobiltelefonen eller et rent fotoapparat, har med sitt brukervennlige grensesnitt og nær ubegrenset lagringskapasitet, dramatisk endret måten vi fotograferer på. Vår eksistens i sosiale medier som Facebook, Pinterest, Instagram og 500px har selvfølgelig også en betydelig innvirkning på hvordan vi deler våre bilder. Utviklingen av sosiale medier skjer raskt, med mye innovasjon og oppdateringer, så det er bare å henge med om en ikke skal bli teknologisk akterutseilt.

Et fotografi er et viktig verktøy for å dokumentere vår tilstedeværelse. Og i dag knipses alt av alle. Soloppganger, bikkjer og barn fotograferes i hundretalls hvert eneste sekund. Og det kan være bra for de enkeltindividene som ønsker å knipse bilder til en stadig økende dokumentarisk database. En mindre god trend er at alle på død og liv skal fotograferer/filme alt de kommer over,- det knipses bilder fra ulykker og av andre hjelpeløse mennesker som ikke kan gjøre motstand eller engang kan fortelle at dette vil de ikke være med på. Jeg oppfatter det som en trend at det er viktigere å formidle at en var der, fremfor å lage et godt fotografi som kan være til glede for en selv og andre i ettertiden.

Picture00129 3 Ballet
"Ballet" fikk Sølvmedalje og en Hederlig Omtale i den 5. Vestkysten Fotokamp 2020 som arrangeres i regi av NSFF

 

I begynnelsen av forrige århundre ble den 28. president Woodrow Wilson spurt om hvor lang tid han brukte på å forberede en god tale. “Tiden jeg trenger for å forberede talen er helt avhengig av hvor lang den skal være”, svarte han. “En tale som varer mindre enn ti minutt trenger jeg to uker på å forberede”, fortsatte han. “Men, om jeg kan stå å prate så lenge jeg ønsker, så kan jeg begynne å prate med en gang”.

Slik er det med fotografering også dersom en bytter ut ord med bilder. For meg handler fotografering om mer enn å fylle opp harddiskene med halvveis gode og dårlige bilder. Jeg er på jakt etter de få gode fotografiene som er vakkert, dekorativt, eller med en fortelling som kan glede eller provosere. I denne lille fotoserien som jeg har kalt "Dynamisk harmoni", har jeg fått med meg den profesjonelle danseren Jeanett Wesstøl. Vi har spilt på de kompositoriske motsetningene dynamikk og harmoni. Dynamikken er uttrykt gjennom Jeanett`s kraft, intensitet og bevegelse. Mens den avbildede posituren, fargepalett og øvrig komposisjon er harmonisk.

 

logo TES

Tilsvarende artikler | Bak kulissene