Her finner du en lett blanding fotografier med variert tema, der du kan filtrere tema ved å trykke på knappene nedenfor. Enkelte av fotografiene fungerer godt på en vegg, gjerne i stort format, og er for salg gjennom Veggbilder AS som tilbyr høykvalitets veggbilder i en rekke størrelser og til en hyggelig pris. Denne siden oppdateres jevnlig. Ta gjerne kontakt med meg om du har spesielle ønsker.

At First Sight

Iselin er ei danser fra Arendal som også har vist seg å være en glitrende god fotomodell. Dette portrettet mottok Hederlig Omtale i den 3. Fjord-Bergen Exhibition of Photographic Art 2020

Wester Capercaille

Bestselger! Bestill bildet her www.veggbilder.no

Dette fotografiet ble valgt ut av Halvor Bakke som veggdekor i Eventyrlig oppussing episoden Tannsjøen på TV3 i 2020 (sesong 6, episode 2). På Tannsjøen var bildet trykket i 140x100cm på Alu-plate med skjult oppheng. Fotografiet er også belønnet med sølvmedalje i konkurransen den international FIAP-konkurransen Digital Vision arrangert i Finland 2019 og gullmedalje i Lanterna Magica i Danmark 2019. I tillegg har det blitt premiert med Hederlig Omtale 2 ganger. En sorthvitt variant oppnådde sølvmedalje i Appolon 2020, åpen klasse.

Figments

Dette portrettet har fått et malerisk uttrykk. Fotografiet har fått flere internasjonale premieringer, deriblant bronsemedalje i Nordisk Fotomesterskap 2020 og i NM i regi av NSFF 2020.

A place among the elements

Bestill bildet her www.veggbilder.no

Spennende lys over Vingnes-brua denne morgenen, der en mann tar snarveien fra Vingnes over til Lillehammer. Fotografiet har blitt premiert i en rekke internasjonale FIAP konkurranser, deriblandt sølvmedalje i Nordic International Digital Circuit 2018, bronsemedalje i Spring Click Circuit, Montenegro 2019. I tillegg har det fått Hederlig Omtale i 5 forskjellige internasjonale FIAP-konkurranser.

Water and rocks

Bestill bildet her www.veggbilder.no

Høsten har kommet. Det er regn i luften

Morgenfugl

Bestill bildet her www.veggbilder.no

Alt ser så mystisk og anderledes ut når morgentåken dekker til landskapet.

Rhythm

Dette fotografiet er et av 6 med i prosjektet "Menneske. Flate". Prosjektet finner du i sin helhet under menypunktet artikler. Fotografiet dro i land en gullmedalje i den nasjonale konkurransen Vestkysten Fotokamp 2019. I tillegg har det mottatt 3 Hederlige Omtaler i internasjonale FIAP-konkurranser.

Poem of the day

Vakre Fride stiller gjerne opp som modell. Bildet har blitt antatt i internasjonale FIAP-konkurranser

Cotton and Rocks

Bestill bildet her www.veggbilder.no

Med lang lukkertid oppnås nydelig fargespill i det sloa står opp. Som her på Hove tidlig en mars morgen.

Lonesome walking

Bestill bildet her www.veggbilder.no

Flott lys denne morgenen ved Lillehammer.

Soloppgang over Tromøy

Bestill bildet her www.veggbilder.no

Fargerik soloppgang over raet på Tromøy utenfor Arendal.

Svenner Fyr

Bestill bildet her www.veggbilder.no

Gylne, solvarme svaberg - fiskestang i handa, måkeskrik og en blå horisont midt imot. Slik oppleves ofte en vakker sommerdag på Svenner Fyr. Eller som denne kjølige morgenen i mai der himmelen møter havet i en dans av blåfarger.

Surreptitous

Dette fotografiet av vakre Kristina har ved flere anledninger fått premiering i fotokonkurranser. Det gikk helt til topps i den FIAP-konkurransen Vizuals Souls, India 2019.

Chantu

Dette portrettet av vakre Iselin er tatt i stående format med tanke på at det lange flotte håret skal dele bildeflaten i to, samtidig forsterke samspillet mellom ansikt og skulder. For å ytterligere forsterke denne effekten av det bølgede håret har jeg også valgt å kutte toppen av hodet. Portrettet er antatt i flere internasjonale og nasjonale fotokonkurranser.

Fabel

Portrettet har fått et malerisk utrykk gjennom en spesiell etterbehandling. Fotografiet har blitt antatt i flere internasjonale og nasjonale fotomesterskap.

Yndig og blå

Små og blå er de. Og et sikkert vårtegn!

På vei over Rondane

Regn og vind over vakre Rondane

Jeanette

Den profesjonelle danseren Jeanett gir mye av seg selv. Se hele bildeserien under menypunktet "Artikler". Portrettet er premiert i flere internasjonale mesterskap med FIAP-status.

Frostnatt

Det er slutt på sommertid og vinteren kommer krypende.

Movement

Danseren Iselin kan dette med å posere. Med sitt nydlige ansikt, langt hår og elegant kjole poserer hun harmonisk mot den lilla bakgrunnen.

Octopussy dance

Ballett handler om bevegelse og atletisk prestasjon. Her med utøverene Iselin og Jeanett. Fotografiet er antatt i både internasjonale og nasjonale fotokonkurranser med FIAP-status.

Båtslipp

Bestill bildet her www.veggbilder.no

Tidligere var det stor aktivitet på denne slippen. Nå er skinnene i ferd med å ruste vekk, mens verkstedlokalet i den andre enden av skinnene er lagt ned.

Silent killer

Bestill bildet her www.veggbilder.no

Ugler har en spesielt utformet vingfjær med en ujevn ytterkant og hårlignende mikrostruktur, som minsker susingen når luften passerer over vingen. Å oppleve en ugle fly forbi så nært som dette, mindre enn 3 meter er det nærmeste en kommer å oppleve et spøkelse. Bildet er blitt premiert i flere internasjonale konkurranser.

Artificial tears

Artificial Tears har ved flere anledninger blitt premiert i internasjonale og nasjonale konkurranser. Høna "Bella V" er med!

Tvedestandsfjorden

Ved hovedinnseilinga til Tvedestrand, langs Oksefjorden og med Tvedestrandsfjorden helt innerst, ser du både Dyngeholmen og Bukkholmen.

Selfie

Denne selfie-kreasjonen ble til i forbindelse med deltagelse i kreativ klassen i Appolon 2020. Bildet ble antatt.

Illuminated

Møkkalasset

Ytre Møkkalasset fyr også kalt Tvedestrand fyr, er et fyr på et skjær mellom Kilsund og Kalvøysund. Fyret fungerte som innseilingsfyr og ble opprettet i 1888 etter ønske fra Tverdalsøens Sømandsforening. Dette var det første støpejernstårnet i Aust-Agder.

Beyond repair

Ved Mjåvatn utenfor Arendal ligger denne forfalne båten. Den vil aldri bli tatt i bruk igjen! Bildet har blitt belønnet med premier i en rekke nasjonale og internasjonale konkurranser. Det er verdt å nevne at dette bildet er tatt med et 11 år gammelt Nikon D700.

Kaya

Kaya er ei norsk artist og dette fotografiet ble tatt i forbindelse med en plateutgivelse. Portrettet fikk Hederlig Omtale i den internasjonale FIAP-konkurransen Two Country Circuit 2019, Serbia.

Amalie

Her er det brukt en litt mørk,tung, men utrykksfull portrettstil. Jeg liker å få mennesker til å stoppe opp med bildene mine, undre seg. Dette portrettet har blitt antatt i en rekke internasjonale konkurranser.

Traveling lite

Her har jeg tatt utgangspunkt i et portrett av Rebecca som går over jernbaneskinnene. Toget er satt inn i etterkant og behandlet kreativt i Photoshop. All etterbehandling av farger og utsnitt er gjort i Capture One 12.

Harmony

Dette fotografiet er det første jeg jobbet med i prosjektet "Menneske. Flate". Prosjektet finner du i sin helhet under menypunktet artikler. Arbeidet har blitt antatt en rekke ganger i både nasjonale og internasjonale konkurranser.

Vinterstemning

Bestill bildet her www.veggbilder.no

Vinter på Jotunheimen. Bildet er tatt i dagslys med en spesiell teknikk for å få noen spennende blåtoner i skyggepartiene.

Stille

Bestill bildet her www.veggbilder.no

Den myke belysningen denne overskyede morgenen lar noen av detaljene bli mindre fremtredende, fargene dempes og får en egen stemningsbærende verdi.

Sitron

Denne type bilder er relativt enkelt å få til når en først har knekt koden for hvordan en skal montere de oppdelte delene. Sitronen er her delt opp og hver bit er tredd inn på en tynn strikkepinne. Alt legges så på en hvit bakgrunn, i dette tilfellet et A3-ark. Belysningen er 2 lysskilder som er plassert med tanke på at sluttproduktet tilsynelatende skal stå oppreist. Bildet tas så inn i Photoshop hvor strikkepinne og bakgrunnen maskeres vekk for så å bli erstattet med en passende bakgrunn. Bildet av sitronen snus så på høykant og det males inn litt skygge for å få inntrykk av at den står å svever. Bilde ble antatt i klassen Kreativt i NM i foto vår 2019

Frozen

"Frozen" er tatt i området rundt Fosstveit, Tvedestrand. Fotografiet ble valgt til å representere NSFF (Norsk Selskap for Fotografi og Film) sitt landslag i den 19. FIAP Nature biennial, Oman.

Høst

Dette fotografiet fra Gjerstadvatnet ble antatt i Norgesmesterkapet i Fotografi våren 2018, klasse "Natur".

Proportions

Et delmål i prosjektet "Menneske. Flate" er å lære mer om hvordan forskjellige formene kommuniserer med hverandre. I grafisk lære snakkes det ofte om prinsippene: Balanse, kontrast, harmoni, bevegelse, proporsjon og rytme; noe bildene også representerer. På engelsk blir dette Balance, Contrast, Harmony, Movement, Proportion og Rhythm. Prosjektet kan du finne i menypunktet som heter ARTIKLER

Oops!

Dette bildet består av 4 separate fotografier, i tillegg til en 3D datamodell. Utgangspunktet for dette bildet var et selvportrett, der jeg holder en bolle med vann som helles ut. Portrettet er belyst med 2 blits. For å lage vannet kraftigere, som i en foss, så har jeg manipulert inn et bilde av en foss. Bakgrunnen er et bilde jeg tok i Danmark tidligere på året og landskapet som er tegnet inn i bollen er fra Tromøy. Selve båten er en 3D datamodell der kameravinkel er tilpasset vinkel og størrelse på selvportrettet. Alle bildene er så satt sammen i Photoshop, tilsammen er det ca 50 lag. Etterbehandling av farger og utsnitt er gjort i Capture One. Bildet fikk hederlig omtale i NM i foto vår 2018.

Storelva

Bestill bildet her www.veggbilder.no

Elvestrekket mellom vannene Ubergsvann og Songevann kalles Storelva. Songevann er første vann i vassdraget, regnet fra fjorden og oppover, og begynner bare et lite stykke opp fra fjorden. Fra Ubergsvann renner renner Storelva sørover ned til Nes Verk. Derfra renner den østerover til utløpet i Sandnesfjorden mellom Risør og Tvedestrand.

Einar

Einar Fadnes er en norsk låtskriver og musiker, også kjent fra bandet Jim Stark.

Porsche 964

Tidligere var denne 1992 modell Porsche 911 i fargen "horizon blue" i min eie, her foreviget i morgentåken ute på Spornes.

White socks

Dette er bildet er satt sammen av 3 bilder; bein, vegg og ball. Fargene er kraftig manipulert og "sokkene" er tegnet på ved hjelp av Photoshop. Bildet ble antatt i NM vår 2018 i klassen Kreativt.

Piper Pawnee

Slepeflyet på Starmoen kommer inn for landing.

One step too far

I det sola stikker gjennom havtåka oppstår et fantastisk lys ved Rubjerg Knude fyr utenfor Løkken, Danmark.

Blue

"Blue" har blitt antatt i flere fotokonkurranser.

Dødens tjern

Det er bitrende kaldt. Men samtidig glimrer sneen med sitt fravær, og bakken er brun-, grønn- og gulfarget. Altså høst? La oss nå få hvitdekket landskapet slik at denne forvirringen kan ende.

Antonov AN-2

Dette som regnes som verdens største enmotor dobbeldekker. En mektig stor flymaskin fra Russland og den kalde krigens dager, legg derfor merke til det passende registreringsnummeret "KGB".

Harmoni

Tidlig på våren kan det være et fantastisk lys over Jylland, nord i Danmark. Bildet er tatt på stranden utenfor Løkken. Med lang lukkertid forsterkes de duse pastellfargene slik at bildet nesten fremstår som et maleri. Bilde har blitt antatt i en rekke nasjonale og internasjonale konkurranser.

Stille lys

Stille etter stormen. Bildet er tatt ved Bjellandstrand på Tromøy.

Heat of Light

Etter et forykende uvær var det godt å se sola skinne gjennom de tette skyene. I det fjerne ligger Danmark. Bildet ble antatt NM Høst 2017.