Kontakt meg!

Har du et spennende foto oppdrag eller trenger hjelp til å formidle informasjon i digitale medier? 
Benytt skjema nedenfor eller ring meg på telefon 911 08 461 så svarer jeg deg så raskt jeg kan.


The online store is exclusively accessible to Norwegian citizens because of shipping costs and the fact that the video courses are in Norwegian language.


Varer og tjenester kan enkelt og trygt kjøpes i nettbutikken min. Våren 2024 arrangerer jeg Online-kurs i Photoshop i tillegg til et fotokurs i Tvedestrand i september. En håndfull lettfatterlige videokurs er nå tilgjengelig for nedlasting, flere av disse er gratis.

Slide

Et 4 timers Photoshop Online-kurs fordelt over to kvelder er nå åpent for påmelding. Jeg holder kurs / foredrag i fotografering og bruk av Capture One, Lightroom og Photoshop. Fotokurs for viderekommende blir arrangert i september 2024 i Tvedestrand.

Gjennomførte kurs:
November 2021 - Trinn 1 Nybegynnerkurs - Fullbooket
April 2022 - Trinn 1 Nybegynnerkurs - Fullbooket
September 2022 - Trinn 2 Viderekommende - Fullbooket

Her finner du kortfattelige og relevante videokurs og nedlastinger til Adobe Photoshop. Flere av videokursene er gratis.

Siden 2019 har jeg solgt over 200 bilder i både store og små formater. Noen utvalgte bilder er nå tilgjengelige i nettbutikken i sørrelser opp til 50x40cm. For større bilder, ta kontakt med samarbeidspartner www.veggbilder.no